Varberg med komfortabel vinst mot Norrby: "Lätt att slå sig lite till ro"

Varberg Bois fortsätter att vinna.
Under lördagen besegrades superettanlaget Norrby.
- Vi visade bra attityd och inställning och jobbade oss in i matchen, säger Joakim Persson till klubbens hemsida.

Tidigare i veckan skrällde och vann Varbergs Bois mot storlaget Malmö FF. Under lördagen fortsatte klubben att vinna när superettanlaget Norrby besegrades - men vi tar det från början.

Det var Norrby som kopplade grepp om lördagens match inledningsvis. Under de 20 första minuterna skapade Norrby flera lägen för att spräcka nollan och i slutet av första halvleken kom också utdelningen och ledningsmålet.

- Vi sprang otroligt mycket allihop, men vi sprang fel, säger Jocke. Vi fick hade lite problem att få tag på dem i början, säger Varbergs tränare Joakim Persson till klubben.

Varberg skulle dock spela upp sig där Astrit Seljmani kvitterade och Daniel Krezic slog in ledningsmålet innan halvtidsvisslan ljöd.

- Vi visade bra attityd och inställning och jobbade oss in i matchen. Det är ju lätt att slå sig lite till ro efter en sådan match som vi gjorde mot Malmö i tisdags, men grabbarna visade bra vilja.

I andra halvlek öste Varberg vidare på och kunde utöka både till 1-3 och 1-4 genom Monday Samuel på straff och Alexander Johansson. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Publicerad 2020-02-15 kl 20:12