Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Ventura fortfarande arg på domaren: "Han kunde ha gjort det bättre"

Foto: Bildbyrån.

MILANO. Gian Piero Ventura är fortfarande besviken på domaren.
Efter 0-1 öppnar han för flera förändringar.
- Helt säkert kommer något att ändras, säger han.

Gian Piero Ventura och Italien är i gungning efter förlust med 0-1 i den första playoff-matchen. På söndagens presskonferens vid Inters träningsanlägning Appiano Gentile utanför Milano berättade den italienske förbundskaptenen bland annat att han fortfarande är besviken på domarens insats på Friends Arena.

- Jag har hållit på med fotboll i många år och domaren kunde ha gjort det bättre. Men så är det. Nu kommer vi att göra vårt bästa på San Siro, säger Ventura.

- Vi måste tänka positivt. Ju mer man blir medveten om situationen desto mer förstår man situationen. Vi måste göra vårt bästa för att kunna gå vidare.

Hur viktig blir taktiken för dig?
- Taktiken har en viss betydelse och så är det även med inställning och passion. På den här nivån är det viktigt med rätt taktik men vi måste verkligen spela med hjärta också. Alla saker är viktiga nu.

Enligt italiensk media lär det bli flera förändringar i startelvan och den förmodade uppställningen blir 4-2-4 eller 3-4-3. Ventura bekräftar att han med största säkerhet kommer att ändra på några saker.

- Helt säkert kommer något att ändras. Men det får ni se i morgon. Jag vill inte avslöja något.

Publicerad 2017-11-12 kl 14:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons