POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
1v

Wettergren ambassadör för Gatans Lag: "För mig var det självklart att ställa upp"

Foto: Bildbyrån

Sedan tidigare är bland annat Pia Sundhage och Kennet Andersson ambassadörer för Gatans Lag.
Nu blir även Peter Wettergren ambassadör.
- För mig var det självklart att ställa upp som ambassadör till Gatans lag, säger den assisterande lagets hemsida.

Peter Wettergren är sedan 2016 assisterande förbundskapten för landslaget. Under veckan annonserades det att Wettergren blir ambassadör för Gatans Lag.

- För mig var det självklart att ställa upp som ambassadör till Gatans lag. Jag har själv en bakgrund där jag arbetat med människor som bland annat haft missbruksproblem. Att kunna vara med att bidra till något positivt genom fotbollen känns både kul och viktigt, säger Peter Wettergren till lagets hemsida.

- Vi är otroligt stolta och glada över att Peter i egenskap av assisterande förbundskapten har valt att vara en del av vår verksamhet. Då Gatans lag vänder sig till de som har en tuff match framför sig i livet så känns det extra bra med Peter då hans personlighet och historia gör att han verkligen förstår att en match inte bara behöver utspela sig på en fotbollsplan, säger Viveka Holmberg från Gatans lag.

Gatans lag är en fotbollsförening som vänder sig till människor som lever eller levt i hemlöshet, missbruk, kriminalitet eller annat socialt utanförskap. Laget är medlem i SvFF och representerar Sverige i VM för hemlösa. Sedan tidigare är även bland annat Kennet Andersson och Pia Sundhage ambassadörer för Gatans Lag.

Publicerad 2019-04-13 kl 12:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå