Yasin målskytt i comebacken när ÖSK föll: "Har varit så jäkla tufft"

Kalmar vann borta mot Örebro under måndagskvällen.
Ahmed Yasin fick däremot göra mål i comebacken för ÖSK.
- Det har varit så jäkla tufft, säger Yasin om skadan efter matchen till Discovery +

Örebro tog emot Kalmar under måndagskvällen. En relativt oviktig match vilket speglade matchbilden under perioder.

Den första halvleken var långsam och Kalmar hade mycket boll. Kalmar-tränaren Henrik Rydström kallade det "sömning" tillställning i halvtid när han intervjuades av Discovery+.

Matchens 1-0-mål kom i den 31:a minuten när Oliver Berg fick yta relativt centralt, strax utanför straffområdet. Därifrån kunde han snyggt placera bollen i Lucas Hägg-Johanssons vänstra hörn.

Örebro fick två otroliga målchanser när Noel Milleskog fick dubbla lägen framför mål i början på andra halvlek, men Kalmars lagkapten Douglas Bergqvist räddade båda avsluten på mållinjen.

2-0 kom i den 69:e minuten efter en stökig situation i Örebros straffområde. Bollen kom till slut fram till Romário som smällde in matchens andra mål från nära håll.

Ahmed Yasin fick komma in i matchen och gjorde mål direkt i comebacken. 30-åringen har rehabiliterat den korsbandsskada som han drabbades av under sin tid i turkiska Denizlispor. Yasin rann igenom och avslutade distinkt.

Matchen slutade 2-1 till bortalaget.

- Det är jäkligt skönt att vara tillbaka och göra det man älskar. Jag har krigat på och kämpat hårt. Det har varit så jäkla tufft. Det var skönt att få göra comeback., säger Yasin om skadan efter matchen till Discovery + och fortsätter:

- Vi har två matcher kvar att spela för klubbmärket och för sig själv.

Örebro: Allain - Ali, Bergmark, Moro, Hjertstrand, Wright, Hamad, Seger, Besara, Milleskog, Larsson

Kalmar: Hägg - Sætra, Bergqvist, Ring, Johansson, Ring, Romário, Gustafsson, Sachpekidis, Fröling, Berg