Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan hånad av skämttecknare - som trasig Ikeamöbel

Foto: Bleacherreport.com

Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål för Sverige i VM-playoffen. Det räckte inte. Nu skojar serietecknare världen över med superstjärnan – och målar ut honom som en trasig Ikeamöbel.

När läget var som mest prekärt gjorde Zlatan Ibrahimovic det som blivit hans kännetecken i Blågult – han klev fram och visade vägen för lagkamraterna. Med två viktiga mål ingöt han nytt hopp hos medspelarna och under några skälvande minuter trodde nog de flesta att en ny klassisk landslagssuccé var på gång.

Så blev det dock inte. Hos motståndarna hade Cristiano Ronaldo lekstuga och med sitt hattrick överglänste han Ibrahimovic och såg till att skjuta Portugal vidare.

- Han gjorde det han är bäst på - kontringar. Tre kontringar och tre mål. Han kunde ha gjort ett fjärde också på exakt samma sätt. Egentligen hade vi koll på de bitarna, men jag tror att vi blev lite övermodiga efter vårt 2-1, sade svensken efteråt.

Duellen mellan PSG-anfallaren och Real Madrids målkung passerade inte obemärkt inom fotbollsvärlden. På onsdagen har ett flertal mer eller mindre finurliga skämtteckningar dykt upp i tidningar och via sociala medier, vilket uppmärksammas på bleacherreport.com.

Sajten visar upp strippar där en strandklädd Zlatan Ibrahimovic bedrövat tvingas vända vid passkontrollen på flygplatsen, medan Cristiano Ronaldo nöjt stiger ombord på planet med destination Rio de Janeiro.

En annan bild visar hur Ronaldo håller upp en insexnyckel från Ikea, medan Ibrahimovic ligger hopplöst isärplockad på Friends arenas innerplan.

Publicerad 2013-11-20 kl 16:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons