Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan i kvartett som lämnar landslaget

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic har gjort sitt under den pågående landslagssamlingen. Tillsammans med tre andra spelare lämnar kaptenen återbud till matchen mot Frankrike i övermorgon.

Efter 1-1-mötet med Montenegro i Podgorica väntar en träningslandskamp mot blivande EM-värden "Les Blues" i Frankrike på tisdagen. Men Erik Hamrén reser till Marseille med ett decimerat manskap. Zlatan Ibrahimovic, Johan Dahlin, Marcus Berg och Mikael Lustig väljer att stå över och ansluter istället till sina klubblag.

- Vi planerar just nu för om vi ska kalla in några nya spelare, men den frågan vill jag återkomma om senast vid presskonferensen i Frankrike senare ikväll, säger Erik Hamrén till fotbollförbundets hemsida.

För den tidigare hälskadade Ibrahimovics del var beskedet väntat. Han har just återgått i spel efter ett par besvärliga månader och varken PSG eller landslaget har något intresse av att matcha honom i onödan, när det inte gäller tävlingssammanhang.
Marcus Berg är förkyld, Mikael Lustig ska undersöka den förmodade bristning han drabbats av i baksidan av ena låret och Johan Dahlins medverkan som tredjemålvakt, vid sidan av Andreas Isaksson och Kristoffer Nordfeldt, bedöms som överflödig.

Publicerad 2014-11-16 kl 10:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons