Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan om EM-kvalet: "Vi jobbar på det"

Foto: SCANPIX

Med en vecka kvar till EM-kvalet mot Ryssland är Zlatan Ibrahimovics skadade hälsena fortfarande ett frågetecken. Själv svävar han på målet om han kan spela.
- Vi får se. Vi jobbar på det, säger han.

Zlatan Ibrahimovic fick känningar i hälsenan under träning med sitt franska fotbollslag Paris Saint-Germain förra veckan. Han har avstått spel i två ligamatcher och satt på läktaren när PSG vann mot Barcelona i Champions League i tisdags.

Men förbundskapten Erik Hamrén hoppas ha med honom i nästa veckas EM-kval där Sverige möter Ryssland på torsdagen och Liechtenstein på söndagen.

Fast allt hänger på hur han mår.

På torsdagskvällen kom Zlatan Ibrahimovic tillsammans med sin sambo Helena Seger till Volvo PV:s monter på Paris bilmässa, inbjuden för att ta emot nycklar till en ny XC 90 dagen före sin 33-årsdag. Till synes utan att halta gick han genom hopen av journalister. Han bara log till svar på TT:s fråga om hur det var fatt med hälen.

Om han kommer att spela i nästa PSG-match mot Monaco på söndag svarade han inte heller på. Hur det blir med EM-kvalmatcherna nästa vecka med svenska landslaget var också svävande men där uttryckte han i alla fall viss förhoppning.

Publicerad 2014-10-02 kl 20:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons