Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan om Guidetti: "Han har gjort det kanonbra"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Förra året tyckte Zlatan att det var mycket snack och lite prestation från John Guidetti. När Celtic-anfallaren nu är uttagen i landslaget får han beröm från Ibra.
- Han har gjort det kanonbra, och det är därför han är här och får vara med i landslaget.

John Guidetti är efter skadefrånvaron och den tunga våren i Stoke tillbaka i landslaget. Anfallaren har fått det att lossna i Celtic och presterat flera vackra mål för den skotska klubben. Efter att tidigare ha kritiserat John Guidetti för att prata mycket och visa lite så tycker Zlatan Ibrahimovic nu att 22-åringen har förtjänat en plats i landslaget och berömmer anfallskollegan.
- Bra, mycket bra. Det betyder att han lyssnat. Det har hänt saker, han har fått spela och har gjort många mål. Och han gör det han kan göra och det är så han ska fortsätta, låta fötterna tala för sig själva. Han har gjort det kanonbra, och det är därför han är här och får vara med i landslaget, säger Ibra.

Förklaringen till att Guidetti har fått chansen nu menar Zlatan är enkel: prestationen.
- Det är bara fortsätta nu, allt handlar om hur du presterar i ditt klubblag. Det gäller alla, inte bara honom. Presterar du i klubblaget så får du chansen här. Nu fick flera spelare i allsvenskan chansen, allt som gäller är att prestera.

Publicerad 2014-11-12 kl 11:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons