Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan om nobbade landslagsmän: "Prata med fötterna - inte med munnen"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic, Sverige.

Många spelare vill slå sig in i landslaget.
Zlatan Ibrahimovic har ett råd till dem alla.

- Låt fötterna sköta snacket, inte munnen, säger han till TV4-Sporten.

Patrick Ekwall träffar den svenske lagkaptenen för en lång intervju inför landskampen mot Brasilien . Ibrahimovic är på gott humör, förklarar att det finns ”nio miljoner Zlatan-fans” runtom i landet, skojar om att sommarens klubbyte skedde för TV4:s skull och hyllar ”den riktige Ronaldo” som världshistoriens bäste spelare.

- Ingen som är aktiv i dag kommer ens i närheten av honom, säger Zlatan.

Dessutom ger sig Ibrahimovic in i de senaste dagarnas mediedebatt kring ratade landslagsmän. Såväl Mathias Ranegie som Tobias Sana, Jimmy Durmaz, Emir Kujovic och flera andra har talat öppet om sina målsättningar att komma med i Erik Hamréns lagbygge. Flera har varit besvikna över att inte få chansen.

Utan att nämna några namn konstaterar dock Ibrahimovic att man inte ska driva kampanjer för sin egen sak genom pressen. Prestera på planen i stället, manar han.

- Jag förstår att alla vill in i landslaget, men jag tror att man ska visa det på planen.  Prata med dina fötter i stället för med munnen. Om du pratar med munnen, då blir det mycket upp till bevis. Du lägger press på dig själv genom att prata, säger Ibrahimovic.

Se intervjun!

Publicerad 2012-08-14 kl 22:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons