Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan ser slutet: "Känns som att de här fyra åren blir mina sista"

Först Milantiden – sedan lägger Zlatan Ibrahimovic av med fotbollen.
- Det känns som att de här fyra åren blir mina sista, säger han efter Fotbollsgalan.

Som väntat var ”Ibra” tillställningens store kung – och guldbollen han kammade hem framför publiken i Malmö var den femte i ordningen.

- För varje guldboll man vinner desto större känslor får man för dem, tycker jag. Det här var ännu bättre än den första, säger Ibrahimovic på presskonferensen vid galans slut.

Han berättar också att livet som fotbollsproffs sliter på kroppen och att det är kämpigt att vara ifrån familjen så mycket.

– Jag skulle gärna vilja ägna mer tid åt mina barn, men i Italien blir det många hotellnätter. Det är inte så mycket att göra åt, säger Ibrahimovic.

Efter att det nuvarande kontraktet i Serie A löper ut ”får man se vad som händer”, enligt anfallaren. Men han tror knappast att det blir någon fortsättning i en annan klubb.

- Det känns som att det här blir mina fyra sista år. Men jag kämpar vidare till den dag då jag inte utvecklas mer, säger Zlatan och inskjuter med glimten i ögat:
- Den dagen då jag inte vinner Guldbollen mer, då slutar jag.

Slutligen tackar han Erik Hamrén som gett honom ledigt från träningsmötet med Tyskland på onsdagen. Något som behövs med tanke på de senaste månadernas tuffa matchschema med Milan. Inte minst som båda anfallskollegorna Pato och Filippo Inzaghi nyligen blivit skadade.

Publicerad 2010-11-16 kl 00:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons