Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan talar ut: Jag har inte tagit något beslut än

Zlatan Ibrahimovic talar för första gången ut i media om sitt landslagsnej.
- Jag har inte tagit något beslut än. Det är inget som kommit upp bara för att Erik Hamrén har blivit förbundskapten, säger han i en intervju med Svenska Dagbladets Johanna Garå.

Svenska Dagbladets Johanna Garå har träffat Zlatan Ibrahimovic i Barcelona och passat på att ställa frågan om varför han nobbat landslaget lagom till Erik Hamrén tagit över som förbundskapten. I sin blogg skriver Garå lite om frågorna kring landslaget.

– Vi får se. Jag har inte tagit något beslut än. Det är inget som kommit upp bara för att Erik Hamrén har blivit förbundskapten. Det förklarade jag för honom, säger han bland annat.

Zlatan understryker hur viktigt det är att kunna ge allt - och att han inte är sugen på att spela i landslaget om han inte kan ge just allt.

– Det är en kombination av många orsaker. Familjen, kroppen… och man ska ge allt varje gång man kommer till landslaget.

- Jag gör aldrig något halvhjärtat. Vi tog oss inte till VM. Det har påverkat. Nästa viktiga match är när? Om ett år? Vi får se.

Han säger att han inte kommer att han inte spela i landslaget "tills jag är 40 år" och berättar om en mycket sliten kropp. En kropp han lyssnar till mer och mer.

– En dag tar landslaget slut för allihop.

- Den dagen man börjar tappa ska man inte vara med längre.

Publicerad 2009-11-12 kl 16:31
Annons
Annons
Annons