Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Zlatan tveksam: "Ser inte så positivt ut"

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic och Erik Hamrén

Albin Ekdal missar mötet med Ryssland.
Och Zlatan Ibrahimovic är väldigt tveksam.
- Ska jag vara riktigt ärlig ser det inte så positivt ut, säger Erik Hamrén.

På torsdag spelar Sverige mot Ryssland i EM-kvalet och nu står det klart att Albin Ekdal missar matchen. Mittfältaren har skadat en tå. Dessutom är Zlatan Ibrahimovic och Mikael Antonsson tveksamma.

- Vi har haft lite otur i uppladdningen. Albin kan inte spela. Tån är bättre, men det är för farligt att spela i morgon. Farligt att tömma kroppen. Förhoppningsvis är han med på söndag, säger Erik Hamrén på dagens presskonferens. 

- Det är bättre med Zlatan. Tar beslut i morgon. Ska jag vara riktigt ärlig ser det inte så positivt ut för spel i morgon. Men det finns en liten förhoppning.

- Antonsson har varit magsjuk och gjorde första träningen i dag. Han hade inte så mycket ork. Vi får ta beslut i morgon. Jag hoppas inte vi tappar Antonsson också så att vi tappar tre spelare i centrallinjen. Men vi har spelat utan Zlatan och Albin tidigare och gjort bra resultat, hoppas på samma i morgon om det blir så. Uppladdningen är inte optimal. Det är mer fördel Ryssland i uppladdningen.

En annan spelare som inte kommer till start är Mikael Lustig. Högerbacken har precis kommit tillbaka efter att ha varit skadad i sju veckor.

- Lustig kommer inte att starta i morgon, vi kommer att göra så få förändringar som möjligt, säger Hamrén.

Publicerad 2014-10-08 kl 13:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons