Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Zlatan tveksam: "Ser inte så positivt ut"

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic och Erik Hamrén

Albin Ekdal missar mötet med Ryssland.
Och Zlatan Ibrahimovic är väldigt tveksam.
- Ska jag vara riktigt ärlig ser det inte så positivt ut, säger Erik Hamrén.

På torsdag spelar Sverige mot Ryssland i EM-kvalet och nu står det klart att Albin Ekdal missar matchen. Mittfältaren har skadat en tå. Dessutom är Zlatan Ibrahimovic och Mikael Antonsson tveksamma.

- Vi har haft lite otur i uppladdningen. Albin kan inte spela. Tån är bättre, men det är för farligt att spela i morgon. Farligt att tömma kroppen. Förhoppningsvis är han med på söndag, säger Erik Hamrén på dagens presskonferens. 

- Det är bättre med Zlatan. Tar beslut i morgon. Ska jag vara riktigt ärlig ser det inte så positivt ut för spel i morgon. Men det finns en liten förhoppning.

- Antonsson har varit magsjuk och gjorde första träningen i dag. Han hade inte så mycket ork. Vi får ta beslut i morgon. Jag hoppas inte vi tappar Antonsson också så att vi tappar tre spelare i centrallinjen. Men vi har spelat utan Zlatan och Albin tidigare och gjort bra resultat, hoppas på samma i morgon om det blir så. Uppladdningen är inte optimal. Det är mer fördel Ryssland i uppladdningen.

En annan spelare som inte kommer till start är Mikael Lustig. Högerbacken har precis kommit tillbaka efter att ha varit skadad i sju veckor.

- Lustig kommer inte att starta i morgon, vi kommer att göra så få förändringar som möjligt, säger Hamrén.

Publicerad 2014-10-08 kl 13:25

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER