Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

28.8 Reflektion från helgens Stryktips

Tipsbloggen

Det blev en miserabel tipsstart och inte i närheten av de stora pengarna. Fem spelare lyckades med bedriften att pricka in 13 rätt. De belönades med 2,8 miljoner.

För egen del var det de tre 0-0 matcherna Huddersfield – Southampton, Watford – Brighton och AFC – Hammarby som sabbade kupongen. Med lite marginaler hade samtliga dessa spikar kunnat sitta. Saints hade matchens bästa läge när Nathan Redmond kom fri men sköt någon decimeter utanför. En horribel tackling i den första halvleken av Miguel Britos sabbade The Hornets chanser. Bajen borde vunnit men hade svårt att överföra sin spelmässiga dominans till klara målchanser.

Lördagens stora plump var egentligen analysen i “krismötet” på St James´. Newcastle vann rättvist med 3-0. Hammers såg enormt bleka ut och levde inte upp till mina förväntningar överhuvudtaget. Slaven Bilic är nu hårt pressad och hans lag måste leverera efter landslagsuppehållet om kroaten ska få sitta kvar på posten.

Även om helgens analys var under all kritik kan vissa detaljer tas med. United stod återigen för en stark insats och svarade gott och väl mot “kupongens spik”. Fulham vann dessutom och var en bra spik enligt utsago, mot ett hypat Ipswich.

I övrigt var det inte mycket som stämde denna premiärhelg, som inte får något annat betyg än underkänt. Nya tag nu på lördag när det väntar VM-kval på kupongen!


Ni vet att ni hittar de senaste tipsen i tipshörnan!

Publicerad 2017-08-28 08:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto