Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Sverige kommer tillbaka"

Tyvärr blev det en otroligt tung och kostsam förlust i Bulgarien för det svenska landslaget. Överspelet var dock ett fynd och satt redan efter 33 minuter. Plus 2,66 units på matchen, vilket gör att kassan nu står på 102,93 units.

Helgens singel plockas även den från Sveriges match på söndag mot Vitryssland, där förhoppningen är att se ett förbättrat blågult, framförallt defensivt.

Vitryssland – Sverige

Blågult stod för en rad defensiva misstag och straffades brutalt av ett effektivt Bulgarien. Nu gäller det att glömma förlustmatchen och ta nya tag inför söndagens möte med Vitryssland. Ett motstånd som föll med 0-1 mot ett Luxemburg som dessutom saknade massvis med spelare.

Jag är övertygad om att Janne Andersson och blågult tar sig samman och kommer med en sjuhelsikes vinnarinstinkt till söndagens möte. Offensivt skapades en mängd heta lägen och här får Sverige utdelning mot ett anonymt Vitryssland. Samtidigt kommer inte samma plattmatch göras defensivt igen.

Sverige vinner detta övertygande och tar sig ett steg närmare playoff. Sverige -1,5 till oddset 2,82 spelas för 3 units.

Typ: Singel

Match: Vitryssland – Sverige

Spel: Sverige -1,5 @ 2,82

Insats: 3 units

Spelstopp: Söndag: 17.59 * – Oddset kan ändras

Med gröna siffror slängs det även in en härlig helgtrippel för 1 unit.

Fredag: Kazakstan – Montenegro —> Montenegro @ 1,69

Montenegro ligger tvåa i grupp E och ska vara högmotiverade inför denna uppgift. Kazakstan är gruppens slagpåse och har inget att spela för mer än hedern. Montenegro besitter här både motivationen och klassen, vilket ska vara tillräckligt för seger.

Lördag: Wales – Österrike —> Wales @ 2,13

Österrike gästar Cardiff Stadium och Wales i en match där det är vinna eller försvinna. Båda lagen måste verkligen ta tre poäng för att drömmen om VM i Ryssland ska leva vidare. Wales är extremt starka på hemmaplan och tungan på vågen blir Gareth Bale som håller en egen klass och avgör.

Lördag: Spanien – Italien —> Spanien @ 1,76

Spanien dominerade spelmässigt när lagen möttes förra hösten i Italien. På hemmaplan ska spanjorerna vara för starka, särskilt som Italien måste vinna och därmed slutligen kommer öppna sig.

Typ: Trippel

Matcher: Kazakstan – Montenegro

Wales – Österrike

Spanien – Italien

Spel: Montenegro @ 1,69

Wales @ 2,13

Spanien @ 1,76

= 6,34

Insats: 1 unit

Spelstopp: Fredag: 17.59

* – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-09-01 kl 12:38
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER