Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Jumbon överraskade

Stryktipskupongen bjöd på oväntat hög utdelning för att bestå av majoriteten landskamper. Enbart 19 spelare lyckades med konststycket att pricka in samtliga matcher och belönades med drygt en kvarts miljon. Jag var inte en av dem, mycket på grund av fel analys i Superettan.

Gefle har imponerat det sista och jag spelade bland annat på dem tidigare under veckan mot Åtvidaberg. Inför lördagen trodde jag dock inte alls på tidigare jumbon, då de dels mötte ett hemma- och formstarkt Falkenberg, samt saknade tre viktiga spelare. Poya Asbaghis mannar stod dock för en bländande insats i Halland och vann övertygande med klara 4-0. Detta sabbade kupongen både för mig och mestadels av övriga system.

Annars var det Finlands första vinst i VM-kvalet mot Island, Degerfors seger på Stora Valla mot Brommapojkarna och Makedoniens triumf i Israel som höjde utdelningen. Jag hade bara med den sistnämnda av dessa skrällar och mitt stora system slutade med ynka 10 rätt. Svagt var ordet.

Något som dock gått bättre under veckan är “Henkes 10lax” där nu fyra raka spel slutat med vinst, varav helgens trippel med Montenegro, Wales och Spanien var en av dessa. Förhoppningsvis kan även pengarna börja trilla in på Stryktipset de kommande veckorna…

På lördag väntar en jackpot-kupong, som dessutom ser riktigt intressant ut!

Missa inte chansen att vinna en Superweekend i London – tävla här!

Publicerad 2017-09-04 kl 08:29
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER