Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jumbon överraskade

Tipsbloggen

Stryktipskupongen bjöd på oväntat hög utdelning för att bestå av majoriteten landskamper. Enbart 19 spelare lyckades med konststycket att pricka in samtliga matcher och belönades med drygt en kvarts miljon. Jag var inte en av dem, mycket på grund av fel analys i Superettan.

Gefle har imponerat det sista och jag spelade bland annat på dem tidigare under veckan mot Åtvidaberg. Inför lördagen trodde jag dock inte alls på tidigare jumbon, då de dels mötte ett hemma- och formstarkt Falkenberg, samt saknade tre viktiga spelare. Poya Asbaghis mannar stod dock för en bländande insats i Halland och vann övertygande med klara 4-0. Detta sabbade kupongen både för mig och mestadels av övriga system.

Annars var det Finlands första vinst i VM-kvalet mot Island, Degerfors seger på Stora Valla mot Brommapojkarna och Makedoniens triumf i Israel som höjde utdelningen. Jag hade bara med den sistnämnda av dessa skrällar och mitt stora system slutade med ynka 10 rätt. Svagt var ordet.

Något som dock gått bättre under veckan är “Henkes 10lax” där nu fyra raka spel slutat med vinst, varav helgens trippel med Montenegro, Wales och Spanien var en av dessa. Förhoppningsvis kan även pengarna börja trilla in på Stryktipset de kommande veckorna…

På lördag väntar en jackpot-kupong, som dessutom ser riktigt intressant ut!

Missa inte chansen att vinna en Superweekend i London – tävla här!

Publicerad 2017-09-04 08:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto