Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Hamburg får kapitulera"

Förra veckan var så bra den kunde bli. Fyra spel, varav tre singlar och en trippel, där samtliga gick i hamn. Detta gör att de röda siffrorna förvandlats till ett fint plus i kassan, som nu står på 11 373 kronor (start: 10 000 kronor).
Skärmavbild 2017-09-06 kl. 11.34.19.png

På fredag har ett fint spel hittats från Bundesliga och Volksparkstadion i Hamburg.

Hamburg – RB Leipzig

Klassiska Hamburg har överraskat så här långt och startat säsongen med två segrar. Klubben har spelat samtliga upplagor av Bundesliga, men varit på vippen att trilla ur de senaste säsongerna. Av flertalet experter tippas laget att få lämna Tysklands finrum till vårkanten.

Experterna har dock motbevisats hittills och det har blivit seger med 1-0 hemma på Volksparkstadion mot Augsburg, samt 3-1 borta mot Köln. I mötet med Köln drog den albanska mittbacken Mergim Mavraj på sig ett rött kort, vilket gör att han missar fredagens möte med RB Leipzig. Även Albin Ekdal och Aaron Hunt som startat båda de inledande omgångarna missar matchen på grund av skada. Tunga avbräck för rödbyxorna.

Emil Forsbergs Leipzig kom förra säsongen tvåa i Bundesliga som nykomlingar. Framförallt offensivt finns det stor kvalité i laget med nämnda Forsberg, Marcel Sabitzer och inte minst skyttekungen Timo Werner. Werner visar glödhet form och stod för två mål i senaste ligamatchen mot Freiburg (4-1). I landslagsuppehållet gjorde dessutom 21-åringen totalt tre mål för sitt Tyskland i matcherna mot Tjeckien och Norge.

Trots Hamburgs start ska Leipzig vara klassen bättre. Som brukligt kommer Red Bull-laget sätta högsta fart från start och det förvånar inte om ett defensivt försvagat Hamburg får kapitulera ett antal gånger.

3 units spelas på Leipzig över 1,5 mål till 1,83. 1 unit slängs även in på Leipzig över 2,5 mål till 3,80.

Typ: Singel x 2

Match: Hamburg – RB Leipzig

Spel: Leipzig över 1,5 mål @ 1,83 Insats: 3 units (300 kr)

Spel: Leipzig över 2,5 mål @ 3,80 Insats: 1 unit (100 kr)

Spelstopp: Fredag: 20.29 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-09-06 kl 11:37
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER