Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

44v

Favoriterna höll - förutom United

Samtliga stora favoriter bortsett från United höll under lördagen. Det gjorde att utdelningen på 13 rätt blev måttfulla 53 lax.

Efter en smått sensationell start på säsongen kom Uniteds första poängtapp i det tuffa bortamötet mot Stoke. Matchen var det första riktiga testet för Mourinhos lag och det syntes. Spelet var inte alls lika självklart som tidigare och framförallt försvarsspelet lämnade en hel del frågetecken. Blir mycket intressant att se hur laget agerar på söndag när Everton gästar Old Trafford.

Lördagens stora insats stod Pochettinos Spurs för. Londonlaget visade upp en fartfylld offensiv i 3-0 vinsten på Goodison Park, med massvis av fina anfallskombinationer. Viktigt för Tottenham var att Harry Kane äntligen fick utdelning och stod för två strutar. Även om Spurs inte fått någon vidare poängutdelning får laget sägas vara det som, totalt sett, imponerat mest spelmässigt över de fyra första omgångarna. Kapaciteten finns för att vinna Premier League.

Utöver detta tas en del notiser med från helgens stryktipskupong. Arsene Wenger och Arsenal tog en mycket viktig seger som ger litet andrum för den pressade fransmannen. Watford fortsätter imponera och Brighton tog klubbens första historiska Premier League-vinst när West Bromwich slogs tillbaka på Falmer Stadium.

För egen del var det återigen en misslyckad lördag spelmässigt. Jag trodde stenhårt på både United och Southampton, något som visade sig vara fel. Båda lagen tappade poäng, helt välförtjänt, efter svaga insatser.

Till helgen väntar en snarlik kupong, där förhoppningsvis både utdelningen och resultatet kan bli bättre.

Publicerad 2017-09-11 kl 10:31
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER