Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Avvaktande matchbild"

Det blev förlust i måndags. IFK Göteborgs hemmasvit på 2,5 år utan förlust bröts mycket rättvist av ett klart bättre Djurgården. Blåvitts nykomponerade backlinje såg vilsen ut och straffades hänsynslöst av ett skickligt offensivt Djurgården.

Nya tag nu när det vankas Champions League. Det var mängder av målrika matcher igår, men nu tycker jag mig hittat ett strålande spel i en drabbning som väntas bli målsnål.

Skärmavbild 2017-09-13 kl. 13.20.45.png

Porto – Besiktas

Turkiska mästarna Besiktas beger sig västerut till Portugal och Porto. Estádio do Dragao är en fruktad arena för de flesta lagen i Champions League. Här förlorar Porto ytterst sällan.

Portugisisk fotboll kanske förknippas med kreativ och offensiv fotboll för många som inte är pålästa. Faktum är dock att den portugisiska ligan är en av de mest målsnåla. Porto bygger också i mångt och mycket sina framgångar på en solid defensiv, där offensiven är kontrollerad.

Det är ofta målsnålt när Porto är inblandat i Champions League. Förra säsongen slutade sju av lagets tio matcher med under 2,5 mål. Bortsett från den sista omgången mot Leicester när laget var tvunget att ösa framåt, blev det ett eller två mål i samtliga fyra matcher på Estádio do Dragao.

Mycket talar för en avvaktande matchbild. Tar Porto ledningen kommer de som brukligt kontrollera spelet och hålla i bollen. Enda orosmomentet är om Besiktas skulle stå för en tidig strut.

Under 2,5 mål till 1,92 känns som ett riktigt bra spel. 5 units (500 kr) spelas därför!

Typ: Singel

Match: Porto – Besiktas

Spel: Under 2,5 mål @ 1,92

Insats: 5 units (500 kr)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-09-13 kl 13:21
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER