Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Bottenmötet bjuder på mål"

Tyvärr hände det som inte fick hända i onsdagens Champions League-möte mellan Porto och Besiktas. Ett tidigt bortamål grusade den lugna matchbilden och också mitt underspel. Det blev därmed back i kassan för andra spelet i rad. Status är dock fortsatt gröna siffror med en total ökning på 722 kronor.

Skärmavbild 2017-09-18 kl. 12.26.08.png

Ny vecka nu och nya tag. Kvällens spel hämtas från Allsvenskan och bottenmötet mellan AFC Eskilstuna och GIF Sundsvall där jag tror på mål.

AFC Eskilstuna – GIF Sundsvall

Det är lite nu eller aldrig för AFC om hoppet om allsvenskt kontrakt ska leva vidare. Denna match knyter samman den 23:e omgången och AFC kan krympa avståndet till J-Södra på kvalplats från åtta poäng till fem.

Laget är mycket väl medvetna om matchens betydelse och att det bara är tre poäng som gäller. Därav lär ett offensivt AFC äntra Tunavallen från start och gå för fullt framåt. En öppen matchbild är därför att vänta, där Sundsvall kommer få lägen till omställningar.

När lagen möttes i den allsvenska premiären slutade det med fyra mål och 3-1 seger för Sundsvall. Ett liknande resultat för något av lagen är troligt även här. Innan Eskilstunas senaste hemmamatch mot Hammarby (0-0) hade de orangea spelat fyra raka matcher på Tunavallen med över två mål. Mot Bajen saknades dock skyttekungen Mohamed Buya Turay och mittfältsankaret Abdul Razak. Under måndagskvällen finns dessa spelare med, vilket stärker AFC:s offensiv betänkligt.

Jag tror på en öppen och målrik tillställning i detta bottenmöte. Över 2,5 mål spelas för 3 units (300 kr) till 1,92.

Typ: Singel

Match: AFC Eskilstuna – GIF Sundsvall

Spel: Över 2,5 mål @ 1,92

Insats: 3 units (300 kr)

Spelstopp: Måndag: 18.59 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-09-18 kl 12:26
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER