Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Wembley-spöket lever vidare

Varken Tottenham eller Liverpool lyckades motsvara favorittrycket i lördags. Båda storlagen fick nöja sig med en poäng på sina respektive hemmaarenor. Detta banade väg till fin utdelning och dryga halvmiljonen för de som smackade in samtliga rätt.

Liverpool visade återigen prov på deras stora brist. Försvarsspelet var under all kritik vid Burnleys ledningsmål. Mohamed Salah kvitterade därefter snabbt och Pool skapade tillräckligt med chanser för att göra ett avgörande mål. The Clarets och reservmålvakten Nick Pope fredade sig dock och fick med sig 1-1 från Anfield. Det gör att laget som enbart tog sju poäng på 19 bortamatcher i fjol, hittills är obesegrade efter att ha spelat på Anfield, Stamford Bridge och Wembley. Starkt var ordet!

Wembley-spöket lever vidare för Tottenham i Premier League. Trots ett massivt spelövertag fick Spurs inte in bollen bakom en storspelande Lukasz Fabianski i Swanseas mål. Spurs har nu tappat onödiga poäng på hemmaplan mot Swansea och Burnley, vilket gör att glappet till Manchesterlagen blivit fem poäng. Ska Tottenham vara med i guldracet gäller det att de börjar vinna mot de sämre lagen på Wembley.

Spurs plump var en av matcherna som missades för egen del. Annars var helgens omgång ett steg i rätt riktning. Lilla systemet på 64 rader gav 10 rätt. Bland annat stämde analysen till fullo i City, Preston, Wolves och Djurgårdens matcher som alla gick segrande.

Till helgen väntar en helengelsk kupong med sju matcher från Premier League och sex från The Championship. Då är tanken att det ska gå ännu bättre!

Veckans Stryktips

 • Leicester-Liverpool
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Burnley-Huddersfield
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Everton-Bournemouth
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Manchester C-Crystal P
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Southampton-Manchester U
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Stoke-Chelsea
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Swansea-Watford
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Derby-Birmingham
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Fulham-Middlesbrough
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Leeds-Ipswich
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Norwich-Bristol C
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Preston-Millwall
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Sunderland-Cardiff
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Hel
 • Halv
 • Pris
Publicerad 2017-09-18 kl 11:52
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER