Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "En singel & en trippel dagen till ära"

Det var med hjärtat i halsgropen måndagens överspel satt. I den 93:e minuten kom Eskilstunas förlösande tröstmål som gav klirr i kassan.

Efter en månads spel har resultaten överlag varit positiva. Tio spel har totalt spelats, varav sex av dessa gått in. Kassan har ökat med tio procent och står numera på 11 000 kronor.

Skärmavbild 2017-09-20 kl. 14.05.18.png

Onsdagen bjuder på mängder med matcher runt om Europa. Därför spelas inte bara en singel, utan även en trippel dagen till ära. Singeln hämtas från Serie A och en match där jag återigen tror på många mål.

Hellas Verona – Sampdoria

Två lag som inte har någon vidare defensiv ställs mot varandra på Marc’Antonio Bentegodi. Nykomlingen Verona har sett riktigt svaga ut hittills och släppt in hela elva mål de fyra inledande omgångarna.

Sampdoria har till skillnad från Verona inlett Serie A starkt. Laget är obesegrat efter tre omgångar och har gjort två mål framåt i samtliga av dessa matcher. Den speciella målskytten Fabio Quagliarella har fått en lysande start på säsongen och redan stått för fyra baljor. Han verkar trivas riktigt bra tillsammans med Napoli-lånet Duvan Zapata. Dessa spelare bildar utan tvekan ett av ligans formstarkaste anfallspar.

Defensivt är dock Sampdoria inte speciellt vassa. Det har redan blivit fyra insläppta mål och backlinjen känns inte alls homogen. Verona ska ha alla chanser att kunna förbättra sin målskörd under onsdagskvällen.

Det brukar dessutom bli målglada matcher när dessa lag möts. De sex senaste mötena har haft ett målsnitt på fyra mål per match. Mycket troligt att det blir ett målkalas återigen.

3 units (300 kronor) spelas på över 2,5 mål till 1,79.

Typ: Singel

Match: Hellas Verona – Sampdoria

Spel: Över 2,5 mål @ 1,79

Insats: 3 units (300 kr)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Dagens trippel

Halmstad – Kalmar —> Kalmar @ 2,20

Halmstad går kräftgång i Allsvenskan och har inte någon som helst offensiv. Sedan Sead Haksabanovic lämnade har laget fem raka förluster och 2-13 i baken. Kalmar har efter den katastrofala vårsäsongen ryckt upp sig betänkligt och har enbart en förlust de åtta senaste matcherna. Jönköping jagar på kvalplats fem poäng bakom och laget behöver ta någon mer trepoängare för att känna sig helt säkra. Ypperligt tillfälle på Örjans Vall.

Atalanta – Crotone —> Atalanta -1,5 @ 2,16

Crotone stod för en bragdartad vårsäsong i fjol och klarade kontraktet mot alla odds. När laget nu är inne på sin andra säsong i det italienska finrummet ser laget dock ut att få det tufft. Det har ännu inte blivit något mål framåt och laget ser spelmässigt överlag alltför svagt ut. Atalanta är starka, särskilt hemma i Bergamo. Förra veckan fick bland annat Everton lämna Atleti Azzurri d’Italia med 0-3 i baken. Här blir det något liknande resultat till Atalantas favör.

Hertha Berlin – Leverkusen —> Hertha Berlin, insatsen tillbaka vid oavgjort @ 2,28

Laget från den tyska huvudstaden Hertha förlorar ytterst sällan på Olympiastadion i Berlin. Leverkusen kommer förvisso från en stark insats senast mot Freiburg (4-0), men det var på hemmaplan. Bortsett från den matchen har Leverkusen inte imponerat nämnvärt hittills. Här får Hertha dessutom tillbaka spelare som Ibisevic, Kalou och Darida som alla vilades i helgen. En jämn match är att vänta. Värdet finns helt klart på Hertha.

Typ: Trippel

Matcher: Halmstad – Kalmar

Atalanta – Crotone

Hertha Berlin – Leverkusen

Spel: Kalmar @ 2,20

Atalanta -1,5 @ 2,16

Hertha, insatsen tillbaka vid oavgjort @ 2,28

= 10,83

Insats: 1 unit

Spelstopp: Onsdag: 18.59

* – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-09-20 kl 14:07
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER