Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Mållös historia"

Två av fyra spel satt förra onsdagen. Tyvärr medförde det att både singeln och trippeln missades, vilket gjorde att kassan sjönk. Trots detta är det alltjämt gröna siffror med en total vinst på 598 kronor.

Skärmavbild 2017-09-27 kl. 13.46.02.png

Ikväll vankas det Champions League-fotboll och då har jag naturligtvis hittat ett intressant spel!

Qarabag – Roma

Efter en knackig inledning på säsongen har Roma och lagets nye manager Eusebio Di Francesco börjat få bitarna på plats. Spelmässigt har de rödgula sett betydligt bättre ut den senaste tiden. I helgens ligaspel besegrades Udinese klart med 3-1 efter att matchen varit avgjord redan i den första halvleken (3-0).

För italienarna väntar under onsdagen match i Azerbajdzjan mot FC Köpenhamns banemän, Qarabag. Debutanterna i Champions League fick ett hårt välkomnande för två veckor sedan när laget förlorade med 0-6 på Stamford Bridge. På hemmaplan lär det inte bli lika stora siffror, men det kommer bli riktigt svårt mot ett starkt Roma.

Roma har i Serie A under säsongen inlett matcherna på bästa sätt. I samtliga fem matcher har Giallorossi haft ledningen efter 45 spelade minuter. Det är bara mot Inter ledningen tappats.

Qarabag håller duglig europeisk klass, men det märktes mot Chelsea att de har en bra bit upp till toppnivån. Det kommer laget få känna på återigen. Roma sätter plattan i botten från start och avgör redan i den första halvleken.

Roma att leda i halvtid och vinna matchen spelas för 3 units (300 kronor) till 1,98!

Typ: Singel

Match: Qarabag – Roma

Spel: Roma Halvtid/Fulltid (2/2) @ 1,98

Insats: 3 units (300 kr)

Spelstopp: Onsdag: 17.59 * – Oddset kan ändras

Eftersom singeln går redan klockan 18.00 slängs även en dubbel in till de klassiska 20.45 matcherna.

Atletico Madrid – Chelsea —> Under 2,5 mål @ 1,59

Två av Europas bästa försvar möts på Wanda Metropolitano i Madrid. Atletico är kanske Europas mest organiserade med Diego Simeone vid rodret. Laget har bara släppt in fyra mål på sex matcher i La Liga så här långt och höll nollan borta mot Roma i Champions Leagues första omgång. Chelsea är alltid målsnåla i tuffa matcher. Här kommer de dessutom gå in och vara nöjda med en poäng. Blir inte förvånad om detta blir en mållös historia.

Basel – Benfica —> Benfica @ 2,21

Efter en slarvig hemmaförlust mot CSKA Moskva har Benfica satt sig i skiten. Landsmännen Porto hade en liknande första omgång, men vann igår med kniven mot strupen på bortaplan mot Monaco. Benfica behöver göra detsamma och ta en trepoängare för att inte tappa mark i gruppen. Goda förutsättningar ska finnas, då de är ett betydligt bättre lag än Basel. Skyttekungen Jonas avgör!

Typ: Dubbel

Matcher: Atletico Madrid – Chelsea

Basel – Benfica

Spel: Under 2,5 mål (A.Madrid – Chelsea) @ 1,59

Benfica @ 2,21

= 3,51

Insats: 2 units (200 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44

* – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-09-27 kl 13:47
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER