Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Säker seger"

Singeln satt, men dubbeln missades i onsdags. Det gjorde dock att det totalt blev ett litet plus i kassan, som nu står på 10 692 kronor.

Skärmavbild 2017-09-29 kl. 13.23.33.png

Dagens spel hämtas från Gamla Ullevi och Allsvenskan. Där tror jag IFK Göteborg bryter en negativ trend mot ett ännu mer formsvagt lag, Sirius.

IFK Göteborg – Sirius

Allsvenskans två mest formsvaga lag drabbar samman på Gamla Ullevi under fredagskvällen. IFK Göteborg har gått sex matcher utan seger, medan Sirius har sex raka förluster bakom sig.

Matchen är av akademisk betydelse, men det gäller att bryta de svaga trenderna och ta med sig något positivt in i vinteruppehållet. Blåvitt har en betydligt större press på sig från fansen att avsluta med ett par trepoängare. Sirius verkar och ska däremot vara nöjda med sin säsong överlag, även om Uppsalalaget slått sig till ro lite väl tidigt.

Hos de blåvita saknas de inlånade spelarna Vajebah Sakor samt Sam Adekugbe. För Sirius är läget värre. Hela sex spelare finns på skadelistan, varav Daniel Jarl, Ante Björkebaum och framförallt Moses Ogbu är kännbara sådana.

Blåvitt har förvisso stått för svaga insatser på Gamla Ullevi den senaste månaden, men normalt är göteborgarna riktigt starka på hemmaplan. Motivationen bör dessutom ligga hos IFK med tanke på att de spelar för hemmafansen och har en större press på sig utifrån att prestera.

Jag tror Blåvitt tar en säker seger som mycket väl kan bli större än ett mål. 4 units (400 kronor) spelas på IFK Göteborg att vinna till 1,76. Även 2 units (200 kronor) slängs in på att hemmalaget vinner med mer än ett mål. Detta till oddset 3,17.

Typ: Singel x 2

Match: IFK Göteborg – Sirius

Spel: IFK Göteborg @ 1,76 Insats: 4 units (400 kr)

Spel: IFK Göteborg -1,5 @ 3,17 Insats: 2 units (200 kr)

Spelstopp: Fredag: 18.59 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-09-29 kl 13:24
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER