Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Blytung seger - befäster serieledningen

Det var inte några jätteskrällar på lördagens kupong. Preston och Cardiff levde dock inte upp till favoritskapet i The Championship och fick nöja sig med två oavgjorda resultat. Något som gjorde att utdelningen blev skapliga 160 000 för 13 rätt.

Mest noterbart är att Manchesterlagen befäste sin serieledning och gjorde ett litet ryck i Premier League-tabellen. Citys seger på Stamford Bridge var inte bara rättvis, utan även blytung. Det är nu fem poäng ner till Tottenham för City och United när lagen går på landslagsuppehåll.

För egen del var det ännu en gång en liten bit ifrån 13 rätt. Analysen kring att City skulle vara det starkare laget i toppmötet, samt att Bristol City var kupongens stora drag satt som en smäck.

Däremot levde Southampton inte upp till förväntningarna och de fick lämna Stoke med förlust efter ett sent segermål av Peter Crouch. Detta tillsammans med bland annat en missad gate (1/2) i det allsvenska bottenmötet, gjorde att det bara blev 10 rätt.

Nu väntar som sagt landslagsuppehåll, vilket innebär VM-kval och matcher från League One på veckans Stryktips. Då siktas det på tipshörnans första 13 rätt!

Publicerad 2017-10-02 kl 11:28
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER