Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Henkes 10lax: "Formen är bättre hos hemmalaget"

Det blev jackpott i fredags! Blåvitt bröt sin negativa trend och slog tillbaka Sirius med hela 4-0. Det gjorde att båda singlarna satt och att kassan nu är uppe på 11 430 kronor.

Skärmavbild 2017-10-02 kl. 07.56.38.png

Ikväll har jag hittat ett spel från Superettan, där jag tror botten slår toppen.

Gefle – Helsingborg

Det är ett viktigt möte för båda lagen som väntar på Gavlevallen. Gefle hade en katastrofal vårsäsong, men har vaknat till liv efter sommaruppehållet och radat upp segrar. En vinst mot Helsingborg under måndagen tar laget upp över kvalstrecket.

För Helsingborg har det inte varit någon vidare säsong. Trots det har skåningarna fortsatt en liten chans att ta tredjeplatsen. Det har dock varit lite väl mycket mellanmjölk över insatserna under hela säsongen och den riktiga spetsen har saknats. Något som gjort att laget haft förvånande svårt att plocka trepoängare.

Gefle var uträknade av många i juli, men har efter det varit ett av Superettans mest formstarka lag. De fem senaste har inneburit fyra vinster. Bajram Ajeti kom till klubben för en dryg månad sedan och har visat sig vara guld värd. Kosovo-anfallaren, som spelat massvis med säsonger i Norge, har gjort magiska åtta mål på sex framträdanden. Samtliga de tre senaste matcherna har han stått för två baljor framåt. Ett smått sensationellt facit!

Även om spelartrupperna till stor del är utbytta från hur de såg ut i Allsvenskan i fjol känner dessa lag varandra väl. Klubbarna har mötts otaliga gånger i den svenska högstadivisionen. De senaste säsongerna har det faktiskt varit kraftig dominans för Gefle. De sju senaste har slutat med tre oavgjorda samt fyra triumfer för de ljusblåa.

Formen är bättre hos hemmalaget och med en stekhet Bajram Ajeti ska de ha en stor chans att ta tre poäng och således ett kliv upp över kvalstrecket. Viss risk finns dock för kryss, då Helsingborg kryssar mest av samtliga lag i Superettan.

3 units (300 kronor) spelas på Gefle, insatsen tillbaka vid oavgjort till 1,85!

Typ: Singel

Match: Gefle – Helsingborg

Spel: Gefle, insatsen tillbaka vid oavgjort @ 1,85

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Måndag: 18.59 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-10-02 kl 08:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto