Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Taggat hemmalag bryter svackan"

Det stora av de två singelspelen satt senast, vilket gjorde att det återigen blev plus i kassan. Den står nu på stabila 12 812 kronor efter 23 lagda spel.

Kvällens spel plockas från San Sebastián i Baskien, där jag tror på ett formstarkt hemmalag.

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 14.16.30.png

Real Sociedad – Espanyol

De två mittenlagen Real Sociedad och Espanyol drabbar ikväll samman på klassiska Anoeta i San Sebástian. Ett av lagen har dock snäppet högre kapacitet och ska kunna blanda sig i kampen om europaplatserna. Det är hemmalaget Sociedad.

Efter att ha inlett säsongen strålande föll baskerna in i en svacka under slutet av september. Den svackan verkar dock vara över. Sociedads offensiv har varit sprudlande på slutet och laget har mäktat med tolv mål i sina tre senaste. Även om defensiven har tydliga brister har den sett bättre ut i lagets två senaste matcher, där också nollan bakåt varit intakt.

Espanyol är på intet sätt ett dåligt lag, men har otroligt svårt att få till det på resande fot. På fyra bortamatcher är de ännu utan seger och har enbart mäktat med ett mål framåt. Kan de inte öka målskörden i detta möte får de svårt att bryta sin dystra bortasvit. Sociedad snittar nämligen nästintill tre mål framåt per match.

Hemma på Anoeta har dock baskerna inte vunnit på sina tre senaste. Det innebär troligen bara ett mer taggat hemmalag som vill ge fansen en seger. De brukar trots allt vara starka i San Sebastán. I fjol vanns mer än hälften av matcherna på hemmaplan.

Sociedad ska ha väldigt goda chanser till tre poäng. Oddset 1,72 är helt klart spelvärt och därför spelas 4 units (400 kronor) på ettan.

Typ: Singel

Match: Real Sociedad – Espanyol

Spel: Real Sociedad @ 1,72

Insats: 4 units (400 kronor)

Spelstopp: Måndag: 19.59 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-10-23 kl 14:18
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER