Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Henkes 10lax: "Serieledning i sikte"

Efter mängder av spel som gått i lås blev det slutligen ett missat sådant. Real Sociedad lyckades trots massiv press i den andra halvleken mot Espanyol-målet inte sätta ett avgörande 2-1 mål.

Skärmavbild 2017-10-25 kl. 14.41.21.png

Det missade spelet är dock inget att deppa ihop över, utan kassan lyser fortfarande med tydligt gröna siffror. En ökning med 2400 kronor på 24 lagda spel innebär 1 unit (100 kronor) i profit per spel. Det med en medelinsats på 2,79 units (279 kronor). Inte fy skam!

Det vimlar av cupfotboll från Europas alla hörn under kvällen. I Italien är det dock ligaspel i fokus. Från Serie A plockas också kvällens spel.

Genoa – Napoli

Även om lag som Inter och Lazio stått för en stark säsongsinledning, så är det Napoli som imponerat mest av samtliga lag i Serie A. Efter åtta raka segrar kom visserligen första poängtappet i helgen mot toppkonkurrenten Inter. I det mötet var dock Napoli det bättre laget och närmast segern.

Formen är det inget fel på och nu väntar ett medelmåttigt Genoa. De fick med sig 0-0 mot Milan i söndags, men det var främst tack vare Leonardo Bonuccis tidiga utvisning. Trots spel med en man mer i dryga timmen hade Genoa otroligt svårt att skapa chanser.

Napoli kommer garanterat högmotiverade till Stadio Luigi Ferraris. Inter tog igår över serieledningen, men de ljusblå kan vid seger återta den redan ikväll. Räkna med ett Napoli som går ut med full fart från start och vill avgöra tidigt. De har trots allt ett tufft spelschema framöver med höjdpunkten mot Manchester City hemma på San Paolo nästa onsdag.

Det skiljer alldeles för mycket mellan dessa lag och jag tror Napoli visar detta redan från start för att sedan slippa ta ut sig i den andra halvleken. Napoli att leda i halvtid och vinna matchen spelas för 3 units (300 kronor) till oddset 1,98.

Typ: Singel

Match: Genoa – Napoli

Spel: Napoli HT/FT @ 1,98

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-10-25 kl 14:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto