Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

"The Championship ställde till det"

Halvvägs in i den andra halvleken såg det riktigt bra ut för egen del på helgens Tips-SM kupong. Enbart ett fel och chans på en stark omgång. Ett par pling åt fel håll gjorde dock att det slutligen blev en medioker “8:a”. För två spelare plingade det extremt bra med sina 64-raderssystem. Det ledde till 13 rätt och en total utdelning på ca 100 000 kronor.

Inte heller laget lyckades speciellt bra. Totalt 34 rätt motsvarade inte förväntningarna. Lyckligtvis får det sämsta resultatet räknas bort och chansen finns alltjämt. Då krävs ett bra resultat denna vecka, inte bara individuellt, utan även för laget (Tipsbloggen United).

Det var generellt inte Premier League-matcherna som ställde till det på lördagens kupong. Där vann Liverpool, Arsenal och Manchester City alla planenligt. Det var istället den alltid så svårtippade The Championship som gjorde att många spelare misslyckades.

Millwall tog oväntat poäng på Cardiff City Stadium. QPR bröt en sju matcher lång svit utan seger, när Londonlaget besegrade Wolverhampton hemma på Loftus Road. Derby och Brentford stod för imponerande skrällsegrar på bortaplan mot två topplag.

Till helgen ser kupongen lurig ut, där det är svårt att peka ut klara spikar att luta sig mot. Det är positivt. Kan en fin omgång hittas, ska ett stort språng uppåt kunna göras i Tips-SM. Uppladdningen har redan börjat inför lördagens Stryktips!

Veckans Stryktips

 • West Ham-Liverpool
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Huddersfield-West Bromwich
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Newcastle-Bournemouth
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Southampton-Burnley
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Swansea-Brighton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Aston Villa-Sheffield W
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Barnsley-Birmingham
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Bolton-Norwich
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Derby-Reading
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Ipswich-Preston
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Millwall-Burton Albion
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Nottingham-Queens PR
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Sheffield U-Hull
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Hel
 • Halv
 • Pris
Publicerad 2017-10-30 kl 11:39
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER