Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

49v

"Skrällarnas afton"

Det var minst sagt skrällarnas afton denna lördag. Samtliga större favoriter, bortsett från Liverpool och Sheffield United, misslyckades kapitalt. Det gjorde att det blev miljonutdelning för sex lyckliga vinnare.

I Premier League tog nykomlingslagen Huddersfield och Brighton två segrar som kan bli mycket viktiga när säsongen summeras till våren. Huddersfield besegrade West Bromwich rättvist på JS Stadium, medan Brighton tog ännu en tung bortaskalp i Wales mot Swansea. Även Bournemouth fick med sig en ytterst viktig trepoängare på St James’ mot Newcastle. Steve Cooks mål på tilläggstid förde upp The Cherries över nedflyttningsstrecket.

Den seger som imponerade mest var dock Burnleys på St Mary’s. Sean Dyches mannar höll återigen nollan och har nu tagit elva poäng på sex av de svåraste bortamatcherna i Premier League. The Clarets har med sin stabilitet visat att de mycket väl kan vara ett lag för den övre halvan.

Jag själv var som så många andra inte i närheten av framgång denna vecka. Det slutade med miserabla 5 rätt. Lyckligtvis får en omgång plockas bort, men det måste bli tre grymma avslutande veckor om minsta chans till en topplacering ska finnas.

Inte heller laget lyckades något vidare. Trots det blev det avancemang upp till en placering topp 200. Med en bra omgång till helgen kan det bli tätkänning inför de två avslutande omgångarna för mitt lag Tipsbloggen United.

Till helgen är det dessutom en ytterst oberäknelig kupong. Bortsett från playoff-mötet mellan Danmark och Irland är det idel drabbningar från League One och League Two bland de 13 matcherna. Omgången skulle således kunna bli en “moving day”.

Veckans Stryktips

 • Danmark-Irland
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Blackpool-Portsmouth
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Bradford-Plymouth
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Gillingham-Bury
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Milton Keynes Dons-Fleetwood T
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Oxford United-Northampton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Rochdale-Wigan
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Scunthorpe-Bristol R
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Shrewsbury-Charlton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Southend-Oldham
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Cambridge United-Accrington Stanley
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Cheltenham-Luton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Stevenage-Notts Co
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Hel
 • Halv
 • Pris
Publicerad 2017-11-06 kl 07:44
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER