Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Henkes 10lax: "Stängd match"

City visade sig än en gång vara för starka och det blev förlust på förra veckans spel. Trots det står kassan alltjämt på fina siffror (12 697 kronor).

Skärmavbild 2017-11-09 kl. 07.39.15.png

Nu är det återigen dags och vilken match vi har att se fram emot imorgon fredag! Italien gästar Friends Arena, där blågult förhoppningsvis kan stå för en bragdinsats.

Sverige – Italien

Intresset är enormt inför Sveriges VM-kvalmatch mot Italien. En av nationerna ska till VM i Ryssland nästa sommar. Blågult slår naturligtvis kraftigt ur underläge mot ett Gli Azzurri “som alltid krånglar sig vidare”.

Spelare i den absoluta världstoppen saknas i Giampiero Venturas landslag. Däremot finns det mängder med kvalitet och formstarka spelare såsom Ciro Immobile och Lorenzo Insigne. Italienarna har dock inte imponerat nämnvärt i kvalet. 21 mål på tio matcher är inte något att skryta med när ett lag som Liechtenstein fanns med i gruppen.

Fredagskvällen kommer garanterat bjuda på mycket adrenalin, kamp och vilja. Någon propagandafotboll är däremot inte att vänta från något av lagen. Italienarna kommer vara hyfsat nöjda att få med sig ett oavgjort resultat till Milano. Är det något de gjort sig kända för är det att vara extremt bra på att spela på resultat. Det kommer således bli tufft för det svenska landslaget att hitta öppningar.

Mycket spel på mittplan, där mestadels av chanserna kommer uppstå via fasta situationer är ett mycket troligt scenario. Gör båda nationerna jobbet defensivt där kan det mycket väl bli mållöst. Det skulle också innebära ett resultat inget av nationerna är speciellt missnöjda med.

Med kassan uppe på över 12 000 kronor är nu maxinsatsen 6 units (600 kronor). Det spelas på under 2,5 mål i matchen till 1,49. Även 2 units (200 kronor) på under 1,5 mål spelas till oddset 2,60. Slutligen slängs 1 unit (100 kronor) in på resultatet 0-0.

Typ: Singel x 3

Match: Sverige – Italien

Spel: Under 2,5 mål @ 1,49 Insats: 6 units (600 kr)

Spel: Under 1,5 mål @ 2,60 Insats: 2 units (200 kr)

Spel: Resultat: 0-0 @ 6,85 Insats: 1 unit (100 kr)

Spelstopp: Fredag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-11-09 kl 07:53
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER