Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

47v

Henkes 10lax: "Formstarkt hemmalag"

Det blev förlust på förra veckans spel, men vad gjorde det när Sverige kvalificerade sig för VM! Trots det missade spelet står kassan fortfarande på fina 12 811 kronor. Nu är det dock dags att knäcka 13 000 kronors-gränsen!

Skärmavbild 2017-11-20 kl. 11.53.45.png

Kvällens spel plockas från varmare breddgrader nere på Sicilien.

Palermo – Cittadella

Efter att ha spelat större delen av 2000-talet i Serie A föll Palermo ur den italienska högstadivisionen i våras. Den sicilianska klubben har dock satsat hårt på att ta sig tillbaka med detsamma och behållit majoriteten av sina fixstjärnor.

I truppen hittas mängder av landslagsspelare. Makedonierna Aleksandar Trajkovski och Ilija Nestorovski, bulgaren Ivaylo Chochev, slovenen Aljaz Struna och bosniern Mato Jajalo är bara några av de spelare Palermo innehar som varit tongivande på den internationella scenen.

Cittadella från Veneto i nordöstra Italien har inte i närheten av samma spelarmaterial. Den lilla klubben gjorde det förvisso bra som nykomlingar i Serie B i fjol. De inledde också årets säsong bra, men har fallit igenom den senaste tiden och bara tagit en seger på de sex senaste.

Att då besöka ett formstarkt Palermo på Stadio Renzo Barbera är inte det lättaste. Där är det rosa hemmalaget extremt starka och har skördat stora framgångar genom åren. Sicilianarna har tagit tio poäng de fyra senaste och tar dessutom över serieledningen vid seger. Det borde vara morot nog för stjärnlaget.

Oddset 1,82 på Palermo erbjuder fint värde och 4 units (400 kronor) slängs in på en siciliansk hemmaseger.

Typ: Singel

Match: Palermo – Cittadella

Spel: Palermo @ 1,82

Insats: 4 units (400 kronor)

Spelstopp: Måndag: 20.29 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-11-20 kl 11:54
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER