Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

46v

Henkes 10lax: "Stjärnlag tar ännu en storseger"

Det blev tyvärr en rejäl missräkning i måndags. Palermo var aldrig nära att vinna. Kanske var det att ta sig vatten över huvudet att spela på en icke så familjär liga.

Skärmavbild 2017-11-22 kl. 12.58.33.png

Nya tag nu och en scen jag har betydligt bättre koll på. Det vankas nämligen Champions League-fotboll ikväll!

PSG – Celtic

Den kanske allra största favoriten till Champions League-titeln just nu är PSG. Fransmännen har imponerat stort under hösten och trion Neymar-Cavani-Mbappe öser in mål framåt.

I Champions League har parisarna snittat fantastiska 4,25 mål framåt per match och nollan bakåt är alltjämt intakt. I ligaspelet är de inte mycket sämre. Där gör huvudstadslaget en bra bit över tre mål per match.

En stor del av lagets magnifika målsnitt grundar sig i hungern som finns hos stjärnspelarna. De vill ständigt göra nya mål trots att matcherna sedan länge är avgjorda. Det gör det extremt jobbigt för motståndarlagen över 90 minuter.

Celtic lär inte vara något undantag. Det fick skottarna känna på redan i Champions Leagues premiäromgång den här säsongen. Då hade PSG stor show på Celtic Park och nämnda trio stod för fyra av fem mål i 5-0 segern.

Med ett PSG som sätter högsta fart från start på Parc des Princes kommer Celtic få det extremt tufft. Det mesta talar för att det rinner iväg och att stjärnlaget tar ännu en storseger. Exakt hur stor den blir återstår dock att se.

Jag tror det blir minst en tremålsseger, men troligen mer mål därtill. 5 units (500 kronor) spelas på huvudspelet PSG att vinna med tre mål eller fler. Även PSG -3,5 för 2 units (200 kronor) till 2,72 och PSG -4,5 för 1 unit (100 kronor) till 4,65 slängs in denna härliga Champions League-onsdag.

Typ: Singel x 3

Match: PSG – Celtic

Spel: PSG -2,5 @ 1,77 Insats: 5 units (500 kronor)

Spel: PSG -3,5 @ 2,72 Insats: 2 units (200 kronor)

Spel: PSG -4,5 @ 4,65 Insats: 1 unit (100 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-11-22 kl 12:59
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER