Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Parkera bussen-taktik"

Tipsbloggen

PSG löste full pott och klirr i kassan tack vare fransmännens 7-1 seger mot Celtic i Champions League förra veckan. Det gör att kassan nu är uppe på rekordnivå, 13 505 kronor!

Skärmavbild 2017-11-29 kl. 13.52.32.png

Dagens spel plockas från norra London, där Arsenal tar emot ett förväntat defensivt Huddersfield.

Arsenal – Huddersfield

Det blev en skön seger för Arsenal i söndagens bortamöte mot Burnley på Turf Moor. Efter en omdiskuterad straff på tilläggstid kunde Alexis Sanchez avgöra med matchens enda mål.

Nu väntar nykomlingarna Huddersfield på Emirates Stadium. The Terriers pressade självaste Manchester City i helgens möte på JS Stadium, men fick slutligen ge sig efter att ha tappat 1-0 till 1-2 i den andra halvleken.

I matchen mot City använde Huddersfields tränare David Wagner sig av en så kallad “parkera bussen”-taktik. Den fungerade oväntat bra och det skulle inte förvåna om den tyske tränaren går in med samma strategi till kvällens möte.

Huddersfield har haft stora problem med målskyttet på resande fot och gått mållösa från sina fem senaste bortamatcher. Samtidigt har de inte släppt in speciellt mycket mål. Totalt elva stycken sina sex matcher utanför JS Stadium.

Arsenal har sett stabila ut på senare tid, men det är inte via det offensiva, fartfyllda spel de gjort sig kända för de senaste säsongerna. Istället har Arsene Wengers lag varit något mer balanserat och tagit kontrollerade vinster, inte minst på hemmaplan.

Det skulle förvåna oerhört om Huddersfield får med sig poäng från Emirates, men samtidigt också om det blir en överkörning. Räkna med ett lågt liggande bortalag, som Arsenal slutligen får hål på.

Slutresultatet 2-0 känns mycket troligt i detta möte. 1 unit (100 kronor) till oddset 7,00 spelas på det resultatet. Huvudspelet blir dock under 3,5 mål till 1,63, där maximala 6 units (600 kronor) spelas. En sista singel för 3 units (300 kronor) slängs in på under 2,5 mål till oddset 2,57.

Typ: Singel x 3

Match: Arsenal – Huddersfield

Spel: Under 3,5 mål @ 1,63 Insats: 6 units (600 kronor)

Spel: Under 2,5 mål @ 2,57 Insats: 3 units (200 kronor)

Spel: Resultat: 2-0 @ 7,00 Insats: 1 unit (100 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-11-29 13:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto