Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Spelvärde i nykomlingen"

Tipsbloggen

En magnifik andra halvlek av Arsenal ställde till det rejält förra onsdagen. Storsatsningen ledde tyvärr bara till den största backdagen hittills. Trots det står kassan alltjämt på fina gröna siffror och det är nu bara att ta nya tag.

Skärmavbild 2017-12-04 kl. 14.45.11.png

Kvällens spel hämtas från Serie A och ett bottenmöte i Verona.

Hellas Verona – Genoa

Nykomlingarna Verona har efter en svag start på säsongen sett betydligt mycket bättre ut under november månad. I senaste Serie A-matchen togs en skön 2-0 seger borta mot Sassuolo. Det följdes sedan upp med avancemang i Coppa Italia mot rivalerna Chievo.

Således är det betydligt mycket mer vind i seglen hos de blågula. Det är det förvisso även hos Genoa. I Rossoblu avancerade även dem i cupen och har fått med sig fyra poäng de två senaste matcherna i Serie A.

Med det sagt är detta på förhand en helt jämn match, något inte oddsen säger. Genoa har blivit prissatta till för klara favoriter, vilket gör att det finns gott om spelvärde på en hemmaseger.

Det finns dock klar risk för delad poäng i detta möte. Därför spelas Verona, insatsen tillbaka vid oavgjort. Detta till det fina oddset 2,39 med en insats på 4 units (400 kronor).

Typ: Singel

Match: Hellas Verona – Genoa

Spel: Hellas Verona, insatsen tillbaka vid oavgjort @ 2,39

Insats: 4 units (400 kronor)

Spelstopp: Måndag: 20.59 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2017-12-04 14:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto