Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Henkes 10lax: "Juventus stänger igen"

Tillbaka på banan igen efter att Watford tryckt in tre sena bollar mot Chelsea förra måndagen. Det innebär att kassan återigen är uppe på över 11 000 kronor och nu siktar vi uppåt!

Det är heller inte vilken tisdag som helst, Champions League är tillbaka! Där har jag funnit ett spel som jag tror stenhårt på i prestigemötet på Juventus Stadium.

Juventus – Tottenham

Mauricio Pochettino och Spurs drog säkerligen inte på smilbanden efter att det stod klart att Londonklubben lottades mot förra säsongens tvåa, Juventus, redan i Champions Leagues åttondelsfinal. Till skillnad från Tottenham har italienarna en gedigen historia i turneringen med sex finaler, dock bara en triumf.

Inför dubbelmötet får Juventus ses som favoriter, särskilt med tanke på den form de svartvita har visat upp. Turin-laget har inför mötet 16 raka utan förlust, varav 15 segrar (alla tävlingar). Än mer imponerande är att ett enbart ett ynka mål har släppts in på dessa matcher.

Harry Kane och hans Tottenham kommer även dem med stort självförtroende till Juventus Stadium. Inte en enda förlust sedan bortamötet mot City i december och en triumf i North London Derby mot Arsenal i lördags (1-0). Engelsmännen är definitivt inte chanslösa i detta dubbelmöte även om de slår ur underläge.

Tisdagens batalj lär dock inte bjuda på den frejdiga fotboll vi är vana att se Spurs inblandade i. Juventus har massvis med rutin från de här sammanhangen och vet vikten av att hålla nollan på hemmaplan. Såvida inte Tottenham hittar in med en tidig balja är ett ställningskrig och en målsnål tillställning att vänta. Juventus är dessutom mästare på att slå vakt om en ledning om så skulle bli fallet.

Under 2,5 mål har spelats ner till 1,65 i skrivande stund. Trots det känns det som ett superspel. Såvida Tottenham inte hittar in med ett tidigt ledningsmål ska det bara sitta. Jag tror stenhårt på detta spel och slänger in maximala 5 units (500 kronor)!

Två högoddsare testas också. Med tanke på Juventus stora förmåga att hålla nollan och få med sig bra resultat från Turin är 1-0 (6,80) och 2-0 (9,80) två intressanta spel som erbjuder bra värde. 1 unit (100 kronor) spelas även på dessa.

Typ: Singel x 3

Match: Juventus – Tottenham

Spel: Under 2,5 mål @ 1,65 Insats: 5 units (500 kronor)

Spel: Resultat 1-0 @ 6,80 Insats: 1 unit (100 kronor)

Spel: Resultat 2-0 @ 9,80 Insats: 1 unit (100 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-02-13 kl 11:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto