POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Henkes 10 lax: "Spurs maler ner Juve"

Fortsatt sval form det senaste och det har gjort att kassan är nere på startkapitalet på 10 000 kronor. Trender är dock till för att brytas och nu är det dags för ett nytt försök.

Kvällens spel hittas från mötet alla blickar riktas mot 20.45 svensk tid, Tottenham mot Juventus på Wembley!

Tottenham – Juventus

Spurs förvånade mig och en mängd andra experter för tre veckor sedan när de fick med sig ett oavgjort resultat från Turin. Trots ett tidigt 0-2 underläge åt sig Londonlaget in i matchen och kunde fullt rättvist kvittera genom Christian Eriksen på frispark i den andra halvleken.

Det gör att Tottenham har ett ypperligt utgångsläge att avancera inför kvällens returmöte på Wembley. 0-0 och 1-1 räcker för avancemang men det råder ingen tvekan om att Mauricio Pochettinos mannar kommer gå ut och göra det de är bäst på, spela offensivt inriktad fotboll och gå för seger.

Båda lagen kommer med sylvass form till detta möte. Tottenham har inte förlorat sedan mitten av december, medan Juventus senaste nederlag kom i november. Den gamla damen har faktiskt hållit nollan i tio av sina elva senaste matcher, bortsett från just mötet mot Spurs.

Det är förvånansvärt med tanke på hur lätt engelsmännen hade för att komma till kvalificerade målchanser på Juventus Stadium. Där kunde Spurs mycket väl ha gjort fler än två mål. Detta trots att italienarna valde att “parkera bussen” efter sitt 2-0 mål.

En liknande matchbild är att vänta under onsdagskvällen där Juventus backar hem och satsar på omställningar. Med tanke på hur det såg ut senast ger jag det svartvita bortalaget små chanser att hålla nollan. Tottenham maler ner det italienska motståndet, gör minst två mål och tar åttonde raka segern på Wembley!

Oddset 2,17 på hemmaseger känns på förhand definitivt spelbart. Jag slänger in 3 units (300 kronor) på detta och håller mina tummar för Spurs ikväll.

Typ: Singel

Match: Tottenham – Juventus

Spel: Tottenham @ 2,17

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Onsdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-03-07 kl 04:51
Annons
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto