POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Henkes 10lax: "Hemmafördel"

Det har inte alls gått vägen på Champions League-tipsen den senaste tiden och för första gången sedan startveckan står kassan på under 10 000 kronor. Förra veckans spel på Tottenham förtjänade dock ett bättre öde med tanke på matchbilden.

Nya tag nu och förhoppningsvis upp på gröna siffror när det vankas CL igen. Old Trafford bjuder upp till tisdagens hetaste möte och därifrån hämtas också kvällens spel.

Tävla och vinn biljetter till den heta landskampen mellan Sverige – Chile
Klicka här

Manchester United – Sevilla

United stod för en av säsongens bästa insatser i helgen när Liverpool besegrades med 2-1 på Old Trafford. Det var inte någon spelmässig briljans, men de röda djävlarna visade prov på sin tyngd med ett ypperligt försvarsspel och en stark effektivitet. Liverpools normalt briljanta offensiv neutraliserades fullständigt.

En som var på strålande spelhumör var Marcus Rashford. 20-åringen gjorde sin första betydande start under 2018 och gjorde det med bravur. Den kvicka egna produkten stod för båda Uniteds mål och tycks ha prickat in formen mot vårkanten. Även spelare som Romelu Lukaku och comebackande Eric Bailly (trots hans bisarra självmål) imponerade.

I bortamötet mot Sevilla i Andalusien för tre veckor sedan var det dock bara David de Gea som kom upp i hög nivå hos United. Den spanske landslagsmannen spikade där igen och räddade ett 0-0 resultat för engelsmännen.

Det är således fördel United inför kvällens returmöte på Old Trafford. Det röda hemmalaget har varit stabila hela säsongen på The Theatre of Dreams och bara förlorat en enda hemmamatch, mot ärkerivalen City.

Sevilla kommer närmast från en svag insats där det blev förlust hemma mot Valencia (0-2). På bortaplan har de rödvitrandiga haft stora problem under hela säsongen och förlorat åtta av 14 ligamatcher. Dessutom blev det inte en enda trepoängare i Champions Leagues gruppspel trots på pappret svagt motstånd som Spartak Moskva och Maribor.

Även om spanjorerna var det klart bättre laget på Ramón Sánchez Pizjuán är det helt andra förutsättningar här. United ser betydligt mer formtoppat ut för stunden och hemmafördelen kommer vara en ytterst betydande faktor.

Oddset 1,55 på United är i lägsta laget. Jag är dock övertygad om att det blir avancemang för engelsmännen och pumpar in maximala 5 units (500 kronor) på detta. 2 units (200 kronor) spelas även på United -1,5.

Typ: Singel x 2

Match: Manchester United

Spel: Man United @ 1,55 Insats: 5 units (500 kr)

Spel: Man United -1,5 @ 2,57 Insats: 2 units (200 kr)

Spelstopp: Tisdag: 20.44 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-03-13 kl 12:11
Annons
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto