Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spiken satt - Sverige förlorade

Helgens Stryktips gav inte helt oväntat fin utdelning. Enbart sju rader prickade in rätt tecken i samtliga 13 matcher och belönades med drygt trekvarts miljon kronor.

Blågult stod för en relativt intetsägande insats mot Chile. Debutanten Marco Bolados kunde avgöra för sydamerikanerna sent efter att ha tryckt in 2-1 på en retur från Kristoffer Nordfeldt. Min spik satt således men det blev trots det måttliga 9 rätt.

I League One tog Wigan en mycket seger efter att ha bortabesegrat Bury med 2-0. Mycket talar för att The Latics tar sig tillbaka till The Championship nästa säsong. Två klassiska lag som även grep sista halmstrået att nå playoff var Bradford och Charlton. Bradford besegrade Gillingham med 1-0, medan Charlton vann mot ett formstarkt Plymouth med de dubbla siffrorna.

Landslagsuppehåll och engelsk fotboll från tredje- och fjärdedivisionen i all ära, men på lördag är äntligen Premier League tillbaka på kupongen. Sju matcher hämtas från den engelska högstaligan och det bjuds dessutom på en smaskig jackpot på 10 miljoner kronor. Uppladdningen inför veckans höjdpunkt har börjat!

Publicerad 2018-03-26 kl 09:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto