Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henkes 10lax: "Otroligt formstarkt lag"

Tipsbloggen

Tyvärr ingen framgång senast det begav sig heller och kassan är nere på röda siffror. Skam den som ger sig och nya tag nu när det vankas Europa League-kvartsfinaler.

Kvällens spel hämtas från den eviga staden Rom där Lazio gästas av ett otroligt formstarkt Red Bull Salzburg.

Lazio – Red Bull Salzburg

Inte bara Champions League är framme i kvartsfinal-spel, utan det är även Europa League. På Olimpico i Rom har vi ett intressant möte framför oss under torsdagen där ett Red Bull Salzburg som imponerat storligen tar sig an Lazio.

Österrikarna avancerade från förra rundan mot Dortmund och gjorde det utan att skämmas. Där var Salzburg det bättre laget över två möten och borde vunnit med större siffror än totalt 2-1.

Med sitt höga presspel har läskedryckslaget ställt till det för en mängd lag och Lazio med sin något trubbiga backlinje kan mycket väl få problem här. Lägg därtill att Salzburg mer eller mindre har glömt bort hur det känns att förlora. Laget sprudlar av självförtroende och har inte torskat sedan slutet av augusti.

Kan de få stopp på Lazios målmaskin Ciro Immobile är mycket vunnet och även om Lazio ska gälla som favoriter har de blivit för stora sådana här. Värdet finns på X2 och jag spelar 3 units (300 kronor) på detta till det fina oddset 2,06.

Typ: Singel

Match: Lazio – Red Bull Salzburg

Spel: X2 @ 2,06

Insats: 3 units (300 kronor)

Spelstopp: Torsdag: 21.04 * – Oddset kan ändras

Publicerad 2018-04-04 17:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto