Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

27v

West Ham säkrade kontraktet

En hel del lag säkrade Premier League-kontraktet i helgen när Stryktipset gav fin utdelning. Återigen belönades 13 rätt med cirka 250 000 kronor. Denna gång var det dock bara 24 stycken som lyckades med konststycket att hitta rätt rad.

Det har stormat rejält kring West Ham den här säsongen, men i lördags säkrade The Hammers sin plats i nästa säsongs Premier League via en stark 2-0 seger borta mot Leicester.

West Bromwich stod för lördagens stora knall när de besegrade Tottenham hemma på The Hawthorns efter ett sent segermål genom Jake Livermore. Det innebar den femte raka matchen utan förlust för The Baggies. Chansen till nytt kontrakt lever i teorin, men jag kan tyvärr ändå utlova att West Brom kommer spela i The Championship till hösten. Birmingham-laget behöver nämligen inte bara besegra Crystal Palace i den avslutande omgången, utan även tre övriga resultat måste gå lagets väg.

I helgen blev det även klart att Stoke trillar ur det engelska finrummet för första gången på tio år. Vilket lag som ska bli tredje och sista lag att degraderas är det däremot öppet om. Southampton och Swansea ligger på samma poäng inför lagens hängmatch imorgon (tisdag). För förloraren där lär det bli spel i The Championship, medan rysaren fortsätter på söndag om det skulle sluta oavgjort.

Helgens Stryktipskupong blir den sista på ett bra tag med Premier League-fotboll. Samtliga tio matcher från slutomgången finns med på veckans rad och kombineras med tre matcher från våra två högsta ligor här hemma i Sverige. En intressant kupong som mycket väl kan ge fin utdelning!

Veckans Stryktips

 • Burnley-Bournemouth
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Crystal P-West Bromwich
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Huddersfield-Arsenal
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Liverpool-Brighton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Manchester U-Watford
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Newcastle-Chelsea
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Southampton-Manchester C
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Swansea-Stoke
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Tottenham-Leicester
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • West Ham-Everton
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • GIF Sundsvall-Brommapojkarna
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • AFC Eskilstuna-Varbergs BoIS
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • IK Brage-Falkenbergs FF
  Odds
  Svenska folket
  Tio tidningar
 • Hel
 • Halv
 • Pris
Publicerad 2018-05-07 kl 12:42
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER