Blytung kväll för svenske backen - blev syndabock efter tidig utvisning

Tjeckien

Aiham Ousou är nog inte helt tillfreds med sin insats i derbyt mot Sparta Prag.
Slavia-spelaren visades ut i den första halvleken - och minuten senare släppte hans lag in det matchavgörande målet.

Efter en utlåning från Häcken till Gais lämnade Aiham Ousou Sverige för spel utomlands. Mittbacken skrev på för tjeckiska Slavia Prag, där han under söndagen hade en tuff afton.

Redan i den första halvleken i huvudstadsderbyt mot Sparta Prag visades svensken ut. Det var i den 41:a minuten som försvararen visades ut efter att ha dragit på sig sitt andra gula. På den efterföljande frisparken gjorde motståndarlaget 1-0, vilket också blev slutresultatet.

Den här säsongen har det blivit tre matcher i ligan och två fajter i Uefa Conference League för Aiham Ousou - som sitter på ett långt avtal med Sparta: i juni 2026 går hans kontrakt ut.

Publicerad 2021-10-03 kl 22:00