Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

TJERNSTRÖM VS LUNDH
36v

TV: Ghoddos om Potters succérecept: "Tänker på ett helt annat sätt"

Foto: SCANPIX

Försök igen

Graham Potter ledde Östersund till allsvensk succé. Saman Ghoddos fick sitt genombrott under tränaren, och förklarar succén så här:
- Han tänker på varenda detalj känns det som, säger Ghoddos i Tjernström vs Lundh.

Det har gått undan för Saman Ghoddos. För fyra år sedan var han kontraktslös och hade fått sparken från sitt jobb som telefonförsäljare.

- Det såg inte så ljust ut som det gör nu i alla fall, säger Ghoddos i Tjernström vs Lundh och skrattar till.

Nu har Ghoddos en succésäsong i allsvenskan i bagaget och en landslagsplats på det. En snabb resa, men också långsam enligt Ghoddos själv.

- Det har varit roligt. Det har gått lite långsamt när man har tagit alla stegen från division 1 till superettan till allsvenskan så ser det lite långsamt ut. Det jag kände var att från division 1 så hade jag kunnat tagit steget till allsvenskan lite snabbare, säger ÖFK-mittfältaren.

Genombrottet kom under allsvenskan 2016. Under säsongen blomstrade han under Graham Potter, precis som flera andra spelare som tidigare haft det svårt.

- Det är väldigt svårt att förklara. Men han tänker på ett helt annat sätt. Han tänker på varenda detalj känns det som. Och det är väl det som gör honom till en så bra tränare, säger Ghoddos om Potter.

På januariturnén i Abu Dhabi blir det dock ingen start för Ghoddos. Mot Elfenbenskusten blev det ett inhopp, och Östersund-mittfältaren är utanför startelvan även mot Slovakien.

- Klart man är besviken, man vill alltid spela. Man vill alltid starta och spela så mycket som möjligt. Men det gäller bara att hjälpa laget, jag vill ju fortfarande att Sverige ska vinna, säger Ghoddos.

Se Tjernström vs Lundh med Saman Ghoddos i spelaren ovan.

Publicerad 2017-01-11 kl 12:35
TJERNSTRÖM VS LUNDH

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER