Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TOPPLISTAN

TV: Klippen tittarna älskade - Rosenberg, Zlatan och tavla

Nästa

Avbryt
Försök igen

En målvaktstavla av värsta sort, en ilsken Markus Rosenberg och en Zlatan Ibrahimovic som inte låter sig luras. Där har ni februaris mest populära klipp från Fotbollskanalens facebooksida.

Varje månad sammanställer Fotbollskanalen en topplista över de klipp som engagerat er läsare och tittare mest i våra olika kanaler på sociala medier, och då särskilt på Facebook. Den här gången stack tre ut ordentligt. Dels handlar det om något som, trots att 2016 fortfarande är ungt, redan hunnit betecknas som årets målvaktstavla. Nämligen August Strömbergs olyckliga ingripande för Ljungskile i svenska cupenmötet med Djurgården, där han tappade in bollen i eget mål.

Dels engagerar Markus Rosenbergs vårdslösa tackling, som han sedermera bad om ursäkt för, från Malmös träningsmatch mot FC Köpenhamn.

Men framför allt har Zlatan Ibrahimovic lockat till både skratt och positiva hejarop genom sitt agerande i PSG:s spelartunnel. Där försökte en vuxen ledare skicka en pojklagsspelare förbi i kön så att han skulle få vandra ut till avspark på Parc des Princes ihop med den svenske forwardsstjärnan. Något Ibrahimovic dock upptäckte, och rättade till på sitt eget vis.

Se alla klippen i spelaren ovanför!

Publicerad 2016-02-29 kl 19:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons