Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

TURKIET

Avslöjar: Fenerbahce intresserat av Jimmy Durmaz

Foto: TT

Jimmy Durmaz kan komma att lämna Olympiakos i sommar.
Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är Fenerbahce intresserat av landslagssvensken.
- Jimmy har ögon på sig från flera klubbar, säger agenten Martin Dahlin.

EM-spelaren Jimmy Durmaz är aktuell för den turkiska storklubben Fenerbahce, enligt uppgifter till Fotbollskanalen. Yttermittfältaren gjorde sju mål och sex assist på 23 ligamatcher för Olympiakos förra säsongen, men kan nu lämna den grekiska ligamästaren.

Sommaren 2015 lämnade tränaren Vitor Pereira Olympiakos. Då skrev han på för turkiska Fenerbahce och nu är tränaren intresserad av att ta med sig Jimmy Durmaz till Turkiet.

- Jimmy har ögon på sig från flera klubbar. Sen kommenterar jag inte enskilda klubbar, säger Durmaz agent Martin Dahlin till Fotbollskanalen.

Men Fenerbahces tränare gillar Jimmy?
- Ja, det stämmer. De har en bra relation. Men det behöver ju inte betyda att någon övergång är på gång.

Durmaz var inte uttagen i Olympiakos Champions League-trupp under hösten förra säsongen, just på grund av att den grekiska klubben trodde att svensken skulle försvinna och då troligtvis till Fenerbahce. Han fick dock en plats i Europa-truppen när klubbarna fick göra ändringar till våren.

Förra sommaren skrev Aftonbladet att Fenerbahce lagt ett bud på omkring 30 miljoner på Durmaz, men att det budet nobbades av Olympiakos. 

Redan i januari 2015 var Fenerbahce intresserat av den svenske yttermittfältaren. Det bekräftade Durmaz själv för Fotbollskanalen.

- Jag vet att det finns ett intresse men inte mycket mer än så. Vill du ha fler kommentarer får du kontakta min agent Martin Dahlin, sa Durmaz då.

Publicerad 2016-07-10 kl 14:54
TURKIET

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER