Balotellis osannolika mål - sju överstegsfinter och rabona

Süper Lig

Sju överstegsfinter och ett rabona-avslut.
Mario Balotelli smällde till med ett klassmål under söndagen.
Det var dessutom italienarens femte för dagen.

Den turkiska ligan avslutades under söndagen och för Mario Balotelli fick säsongen bästa möjliga avslut. Italienaren stod för en jättematch och bjöd i första halvlek på ett äkta hattrick. Elva minuter tog det för stjärnan att smälla in tre kassar.

Adana Demirspor körde över nedflyttningsklara Götzepe och hade 5-0 i paus. Men Balotelli nöjde sig inte med sitt hattrick. Han utökade ledningen med timmen spelad och satte även 7-0 innan matchen var över.

Och det är hans sista mål för dagen som fått stor uppmärksamhet. Stjärnan drev in i straffområdet och fintade bort motståndarförsvaret, med hela sju överstegsfinter. Men han var inte nöjd så. Han drog sedan till med ett rabona-avslut och fick sedan se bollen gå i nät för femte gången i matchen.

Mario Balotelli har imponerat under sin debutsäsong i Turkiet. På 31 framträdanden har han bidragit med 18 mål.