Björkanders glädje - första målet i Turkiet

Süper Lig

Eric Björkander lämnade Mjällby för turkiska Altayspor i somras.
Under tisdagen gjorde mittbacken sitt första mål för sin nya klubb i bortasegern mot Caykur Rizespor (1-2).

Mittbacken Eric Björkander, 25, lämnade Mjällby i mitten av juli när han såldes till turkiska Altayspor i en av Blekingeklubbens största spelarförsäljningar någonsin. Under tisdagskvällen kom också Björkanders första mål för sin nya klubb.

När Altayspor gästade Caykur Rizespor nickade Björkander in 0-1 i slutet av första halvlek. Altayspor utökade sedan ledningen i andra halvlek innan Rizespor reducerade till 1-2 på tilläggstid.

Altayspor ligger nu trea i turkiska Süper Lig, bakom Besiktas och Trabzonspor, med tolv poäng på sex matcher. Björkander har noterats för fyra matcher den här säsongen, varav två starter.