Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TURKIET

Bröt låneavtalet - nu bryter Milosevic även med Besiktas

Foto: Bildbyrån

Under onsdagen blev det klart att Alexander Milosevic bryter sitt lånekontrakt med Rizespor. Enligt Fotbollskanalens uppgifter bryts nu även kontraktet med Besiktas, vilket Expressen var först med att rapportera om.

I början på september lånades Alexander Milosevic ut från den turkiska storklubben Besiktas till Caykur Rizespor i andraligan för resten av säsongen. Men under onsdagen blev det klart att Milosevic kommit överens med klubben, där det bara blivit fem matcher, om att bryta kontraktet.

Under torsdagen skrev Expressen att Milosevic väntas bryta kontraktet även med Besiktas. Enligt Fotbollskanalens uppgifter bröts kontraktet under torsdagen. Anledningen till att mittbacken lämnar Turkiet är bristen på speltid och 25-åringen letar nu efter en ny klubb i januari.

I januari 2015 lämnade mittbacken AIK. Då flyttade Milosevic till Besiktas. Men sedan dess har svensken varit utlånad från den turkiska storklubben i tre omgångar, först till tyska Hannover och därefter till tyska Darmstadt och nu under hösten till Rizespor.

Publicerad 2017-12-14 kl 12:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons