Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
TURKIET

Daniel Larsson bryter kontraktet: "Han ska till ett bättre lag"

Daniel Larsson och Gaziantepspor går skilda vägar.
Den förre MFF-spelaren ser dock ut att stanna i Turkiet.
- En bättre klubb i Turkiet är huvudmålet, säger hans nye agent Hasan Cetinkaya till Fotbollskanalen. 

Under tisdagen gick Gaziantepspor ut på sin hemsida och meddelade att man bryter kontraktet med svenske Daniel Larsson. Yttermittfältaren/anfallaren hade ett avtal som löpte fram till sommaren, men det kommer alltså inte fullföljas. Det har tidigare bland annat ryktats om att Larsson inte fått alla sin löner utbetalda.

- Det stämmer att vi har brutit med Gaziantepspor. Vi har gjort en överenskommelse och det har med lite olika saker att göra. Jag vill inte gå in på det specifikt, men det är lite olika saker och framför allt att Daniel vill ta nästa steg och gå till ett bättre lag, säger agenten Hasan Cetinkaya som nyligen började samarbeta med Larsson.

Enligt Cetinkaya finns det konkret intresse för 29-åringen.

- Ja, mitt jobb sedan jag började arbeta med Daniel har varit att se till att han hamnar i en bättre klubb med bättre förutsättningar. Jag är positiv till att det kommer lösa sig, förhoppningsvis ganska omgående.

Är det aktuellt att stanna i Turkiet?
- Han trivs väldigt bra i Turkiet och fotbollsmässigt har det fungerat väldigt bra. Det är en bra liga och nu siktar vi också på bättre ekonomiska förutsättningar för Daniel.

Så det ser ut som att han stannar i Turkiet?
- Det finns intresse från olika länder, men den turkiska ligan känner han ju till, klubbarna där känner till honom och det är bra ekonomiska förutsättningar. Huvudmålet är en bättre klubb i Turkiet, säger Cetinkaya.

Larsson kom till Gaziantepspor sommaren 2015. Tidigare har han spelat i klubbar som Granada, Real Valladolid, Malmö FF och BK Häcken.

Publicerad 2016-12-20 kl 15:51
Annons
Annons
Annons