Efter tio månader i Turkiet – Milosevic gjorde sin debut från start

Süper Lig

Alexander Milosevic fick under fredagskvällen göra sin första match från start för storklubben Besiktas.
De blev dock ett tungt poängtapp för serieledarna efter att man bara fått 3-3 hemma mot Andreas Isakssons Kasimpasa.

Besiktas leder den turkiska ligan två poäng före Galatasaray. Under fredagskvällen när laget tog emot Kasimpasa hemma på Ataturk Olympa Stadion så fick U21-hjälten Alexander Milosevic chansen från start. Det var 23-åringens första start för Besiktas sedan flytten från AIK i januari.
Vid ställningen 2-2 var den svenske mittbacken framme och täckte skott, men oturligt studsade bollen istället till en Kasimpasa spelare som kunde skjuta in 3-2-målet. Med åtta minuter kvar av matchen så byttes Milosevic ut mot en anfallare då man låg på för ett kvitteringsmål. Ett mål som också kom på tilläggstid via en straff och fastställde resultatet till 3-3.

Andreas Isaksson stod i mål för Kasimpasa och stod för en jätteräddning i den första halvleken. Den svenska målvakten kunde dock inte göra så mycket åt de tre målen han tvingades släppa in.

Bättre gick det för Johannes Hopf som återigen spikade igen sitt mål i Genclerbirligi. Fotbollskanalen rapporterade i tisdags om att målvakten toppar räddningsstatistiken i Turkiet - en siffra som så klart inte blir sämre av att Hopf höll tätt i det mållösa mötet med Samuel Holméns Kanyaspor.
I Hopfs Genclerbirligi startade även Moestafa el Kabir medan Panajotis Dimitriadis byttes in på tilläggstid.