Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

TURKIET

Förre Hammarby-spelaren klubblös: "Finns en kontakt"

Foto: TT

Nahir Besara är klubblös. I dag har den förre Hammarby-spelarens kontrakt med turkiska Göztepe brutits, meddelar klubben.
- Det finns en kontakt med Hammarby, säger Besara till fotbolldirekt.se. 

Besara lämnade Hammarby för den turkiska förstadivisionen i fjol, men tiden i Göztepe har inte blivit som 25-åringen hoppats. Det blev totalt nio starter och ett mål - och trots att kontraktet skrevs över tre år meddelar klubben nu att parterna bestämt sig för att bryta avtalet.

- Jag kände att situationen var ohållbar, ville göra något nytt. Så det var ett gemensamt beslut, det bästa för bägge parter, säger Besara till fotbolldirekt.se.

Därmed är han tillgänglig som Bosman.

Mellan åren 2013-2015 representerade Nahir Besara Hammarby och var bland annat med och spelade upp klubben i Allsvenskan. Tidigare i våras spekulerades det i turkisk media om att Hammarby skulle ha visat intresse för att värva tillbaka mittfältaren.

Besara säger att det finns intresserade klubbar, att han är öppen för det mesta och att han inte tänker stressa fram något beslut. Angående en eventuell Hammarby-återkomst meddelar han: 

- Det finns en kontakt med Hammarby. Vi har haft kontakt under den här tiden. Det är i deras händer, de får komma med ett kontraktsförslag. Jag är öppen för att diskutera, men bollen ligger hos dem.

Publicerad 2016-07-26 kl 21:29
TURKIET

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER